Psychologische hulp in Amsterdam bij verschillende klachten

Heel veel klachten, problemen en vragen

Op mijn praktijk in Amsterdam krijg ik de meest uiteenlopende vragen. Van verliesverwerking, somberheidsklachten,angstklachten, burnout, prikkelbare darm syndroom tot traumaverwerking, om er maar een paar te noemen.

Bel en vertel

Er zijn veel verschillende psychologische klachten met een psychische basis; van oververmoeidheid en dwanggedachten tot stress op het werk. Als vuistregel hanteer ik dat het hebben van een klacht reden genoeg is om eens met een psycholoog te gaan praten.

  • Je zit vast
    Er zijn veel cliënten die het gevoel hebben ‘vast te zitten’. In hun werk, in de relatie of in zichzelf. Er zit geen beweging in, je vindt het moeilijk om (nieuwe) keuzes te maken, het lijkt wel alsof alles gevangen zit in bepaalde patronen en het lukt je niet om hier uit te breken.
  • Je bent bang
    Andere klachten hebben te maken met angsten. Weinig zelfvertrouwen, bang zijn om te falen, bang dat er dingen gebeuren, bang voor reacties van anderen. In sommige gevallen zijn de angsten heel concreet en durf je bepaalde zaken echt niet meer te doen.
  • Je hebt pijn
    Er zijn veel dingen die pijn doen. Verlies van dierbaren, maar ook het verlies van een baan, een scheiding, je kinderen minder zien. Grote teleurstellingen voelen soms hetzelfde als groot verlies. Die pijn kan je leven bepalen.

Neem contact met mij op

Als je nog vragen hebt, of als je wilt weten of ik ook jou kan helpen: bel of mail me via Psycholoog Amsterdam IJburg ter attentie van Francine Wong Loi Sing-Witz. Dan kun jij precies vertellen hoe het zit, en ik kan je een genuanceerd beeld schetsen van wat er aan de hand is en wat je kunt doen.