Laat je angstklachten behandelen bij Psycholoog Amsterdam

Angst bepaalt je

Je bent niet meer de baas over je leven. Jouw angst bepaalt namelijk wat je wel of niet doet. Je bent er eigenlijk altijd mee bezig, ook als er geen directe aanleiding toe is.
En dus wordt je leven gekleurd door ‘spanning’ en ‘verlies’. Verlies van je vrijheid, geluk, vrienden, misschien zelfs je werk.

Goed te behandelen

Gelukkig zijn angstklachten goed te behandelen. Wij gaan samen de strijd aan. Ik begeleid je stap voor stap. We nemen samen afstand van je angst, bekijken hem, bespreken je emoties. Hoe voel je je en is dat eigenlijk wel reëel en hoe zou het voelen als je je grenzen zou verleggen?
Hoe meer je je, na verloop van tijd en in een veilige omgeving met mij als vangnet, blootstelt aan een bedreigende situatie, hoe meer je ook echt voelt dat je angst niet nodig is. Je leert je steeds meer te ontspannen in zulke situaties.

Online therapie

Angstklachten kunnen goed behandeld worden met online therapie, dit kan helemaal in je eigen tijd en tempo.

Heb je vragen over jouw angst?

Neem dan even een kijkje op het angst forum: www.angstpsychologen.nl.
Je kunt hier anoniem je angst-vragen stellen, deze worden gratis beantwoord door ervaren psychologen, waaronder ik zelf.

Leef niet in angst

Angstklachten zijn goed te behandelen. Zeker met de methode die Psycholoog Amsterdam hanteert. Jij bent de sleutel om er vanaf te komen, maar niet alleen. Als je de klachten herkent, of je hebt er nog vragen over, neem contact met mij op.