Therapie Amsterdam met psycholoog Francine Wong Loi Sing-Witz

Niet de therapie, maar jij staat centraal

Het belangrijkste onderdeel van de therapie ben jij. Het is niet alleen jouw klacht, maar het zijn ook jouw talenten, je kwaliteiten en je kracht die je gaan helpen. Ik kan me voorstellen dat dat nu moeilijk voor te stellen is, maar jij hebt alles in huis om de situatie waarin je zit te boven te komen.
Vandaar ook dat de methoden en technieken die we gebruiken helemaal op jouw lijf geschreven zijn. Ik maak een mix van middelen die niet alleen bewezen resultaat hebben, maar waar jij ook echt iets mee kunt.

Werken met hypnotherapie

Hypnotherapie is een hele concrete manier van behandelen. In plaats van ‘over’ je gevoelens en gedachten te praten, zoeken we het gevoel dat je hebt heel precies op. Op die manier werken we niet om het probleem heen, maar pakken we het daar waar het speelt aan.
Daar, ín het moment, raken we al snel de kern van je vraag of klacht. En van daaruit kunnen we heel gericht werken en weten we precies waar we het over hebben.

Dat is dus een beetje een ontdekkingsreis in jezelf; veel cliënten zijn verrast van wat ze tegenkomen. Dat kan soms confronterend zijn, maar in alle gevallen verrijkt het je leven in veel breder opzicht dan alleen die klacht.

Therapie Amsterdam: verschillende klachten en therapieën

Je kunt met heel uiteenlopende klachten terecht voor therapie bij Psycholoog Amsterdam. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Klik op één van de volgende links:

Wat ik voor jou kan doen…

Wil je meer weten over therapie in Amsterdam? Bel of mail Francine Wong Loi Sing-Witz van Therapie Amsterdam voor een afspraak.