Traumaverwerking bij Psycholoog Amsterdam

Het liefst zou je het allemaal gewoon vergeten.

Je hebt iets meegemaakt wat je het liefste zou vergeten. Je probeert er niet over na te denken, je zoekt afleiding. Het leven gaat door en ze zeggen toch ‘de tijd heelt alle wonden’?

Misschien was het je wel gelukt om er voor korte of lange tijd nauwelijks of helemaal niet mee bezig te zijn.

Met een knal teruggeslingerd in je ervaring

Maar opeens, onaangekondigd, breekt het weer in alle hevigheid door. Je kunt het niet meer loslaten, je krijgt nachtmerries, het trauma stuurt je leven. En het is vreselijk. En je bent radeloos. Want je hebt het gevoel dat dit nooit meer ophoudt.

Trauma verwerken met EMDR Therapie

EMDR staat voor ‘Eye Movement Desensitization and Reprocessing’. Door middel van oogbewegingen ben je tegelijk bezig met het heden en het verleden. En dat blijkt een bijzonder succesvolle en effectieve techniek om verwerking van traumatische ervaringen weer positief op gang te helpen. In relatief korte tijd en zonder te uitgebreide en lange gesprekken.

Trauma verwerken – hulp bij trauma (PTSS)

Therapie met hypnose helpt

Met behulp van hypnose technieken voor traumaverwerking kan ik je helpen. Door terug te gaan naar dat moment, het opnieuw te beleven en af te ronden, leer je het af te sluiten en kun je op weg naar genezing.

De eerste sessie is vaak heftig, dan wordt het trauma even stevig beetgepakt. Daarna werkt EMDR met positieve stappen weg van het trauma en voel je je snel meer ontspannen en zeker in jouw situatie.

Online therapie

Trauma kan ook goed behandeld worden met online therapie, dit kan helemaal in je eigen tijd en tempo. Interesse? Klik dan even door naar: online trauma therapie.

Laat mij je helpen

Herken je jezelf en heb je behoefte aan hulp, of heb je gewoon een vraag over de behandeling, bijvoorbeeld over wat EMDR voor jou kan betekenen? Bel dan voor een afspraak of stuur even een mailtje naar Psycholoog Amsterdam ter attentie van Francine Wong Loi Sing-Witz.